Ionic Pulser Pro Zilvergenerator Zilvermaker

Je planten zo gezond mogelijk !

Rot, schimmels en heel wat plantenaandoeningen

Ook planten zijn erg blij indien je ze besproeit met Zilverwater.

Tegen rot, schimmels en heel wat plantenaandoeningen.

Aangieten via de potkluit houdt die vrij van ongewenste schimmels.

Mogelijk is Colloidaal Zilver daardoor een goede groeistimulator.

Prima oplossing om stekken in een flesje te helpen aan wortelen.

Langere houdbaarheid voor snijbloemen

Een scheut Colloidaal Zilver bij de snijbloemen verlengt de houdbaarheid aanzienlijk.

Bacterien die zich anders via het snijvlak in de stengel begeven krijgen geen kans.

Doe er bij elke gietbeurt wat bij, dat voorkomt rotting en vroegtijdig slap gaan.

Uit een artikel over Zilver en planten !

In onze moderne wereld vertrouwen we op de resultaten van geavanceerde chemie om ons te voorzien van verbindingen die bacteriën en schimmels op afstand houden en zo onze voedingsmiddelen in staat stellen om bederf te weerstaan. Op dezelfde manier kunnen onze tuinen worden beschermd door het gebruik van technologisch geavanceerde chemische verbindingen die zijn ontworpen om de vernietiging van onze planten door ongedierte groot en klein te stoppen. In vroegere tijden hadden de mensen toen echter geen toegang tot dergelijke vooruitgang, dus men moet zich afvragen hoe ze het met hun vlees, melk en wijn hebben gedaan zonder het voordeel te hebben van moderne koeling en chemische conserveermiddelen. In veel gevallen is het antwoord, heel eenvoudig en helder, zilver. Vóór de komst van moderne antibiotica, werden zilveren oplossingen of colloïden op grote schaal gebruikt als antiseptica en zelfs als hulpmiddelen bij het genezen van ziekten. In tegenstelling tot antibiotica bleken colloïdale oplossingen van elementair zilver bruikbaar tegen een breed scala van pathogenen, waaronder bacteriën, schimmels en zelfs virussen. Records geven zelfs aan dat melk niet kon bederven door een zilveren munt in de melkkan te laten vallen! Dus hieronder ga ik vertellen hoe je vandaag deze eeuwenoude kennis kunt gebruiken om ziekteverwekkers tegen je tuinplanten te bestrijden.

In zowel medische toepassingen als in de tuin heeft het gebruik van synthetische chemische verbindingen om infecties te bestrijden geresulteerd in de pathogenen die resistentie tegen de chemicaliën ontwikkelen. Dit heeft op zijn beurt de ontwikkeling van nieuwe verbindingen gedwongen om die te vervangen die niet langer effectief zijn. In mijn onderzoek heb ik echter geen gevallen van resistentie tegen pathogenen ontdekt na blootstelling aan colloïdale zilveroplossingen. Eén reden kan zijn dat alle blootgestelde pathogenen worden gedood. De manier van handelen van Zilver is zodanig dat de ontwikkeling van resistentie bij pathogenen ongeveer even waarschijnlijk is als een persoon resistent worden voor verstikking omdat hij niet langer zuurstof nodig heeft om te overleven!

Een snel op internet zoeken naar informatie over colloïdaal zilver levert een groot aantal resultaten op die te maken hebben met het gebruik van deze oplossingen voor het beheer van de menselijke gezondheid. Dit onderwerp valt buiten het bestek van dit artikel, dus ik zal eenvoudig stellen dat zilver, beginnend bij Hippocrates (de vader van de moderne geneeskunde), antimicrobiële eigenschappen heeft. Het is dit feit dat me ertoe heeft gebracht te experimenteren met het gebruik van colloïdale zilveroplossingen als middel tegen ziekteverwekkers die mijn planten aanvallen.

In tegenstelling tot commerciële pesticiden is de hoeveelheid zilver in oplossing die nodig is voor het gewenste effect vrij klein. In feite variëren de effectieve oplossingen in het algemeen van 10 tot 50 delen per van zilver! Dit is zo'n klein bedrag dat je je zou kunnen voorstellen dat dergelijke oplossingen erg goedkoop zijn om te produceren. In feite zijn ze dat, maar alleen als je ze zelf maakt! Je kan kant-en-klare zilveren oplossingen kopen bij online winkels en op de markt voor gezondheidsvoeding, maar je betaalt dan een prijs voor deze producten. Zelfs bij die hoge prijzen was het me de moeite waard om een ​​kleine hoeveelheid te krijgen om mijn tests mee uit te voeren. Nadat ik de bruikbaarheid van de oplossingen had geverifieerd, besloot ik te investeren in een kleine zilveren oplossingsgenerator. Als je ook goede resultaten behaalt met een kleine test en je hebt een groot aantal planten of een te behandelen tuin, wil je misschien ook overwegen om je eigen generator te krijgen. Op die manier kan je je eigen kant-en-klare oplossingen maken voor minder dan een euro per liter !

Mijn eerste tests hadden betrekking op het eenvoudig spuiten van de planten met een commercieel bereide colloïdale zilveroplossing van Purest Colloids. De oplossingen zijn prijzig, maar hebben een geld-terug-garantie, dus als u niet tevreden bent met de resultaten, kunt u tenminste uw geld terugkrijgen. Om het te gebruiken, leg ik de oplossing zoals het is in een kleine, schone fles met fijne nevel en spuit deze op de planten of grond. Op internet vind je heel weinig informatie over het gebruik van colloïdaal zilver in de tuinbouw of tuinieren, maar naar mijn mening is dat misschien wel het meest nuttige gebruik van alles voor deze producten. In deze oplossingen met een lage concentratie is het zilver niet giftig voor de mens, je huisdieren en planten, maar het doodt de pathogenen binnen enkele minuten via een proces dat lijkt op verstikking. Bovendien is het zilver niet "opgebruikt" in het proces, dus dezelfde zilverdeeltjes kunnen doorgaan met doden en opnieuw doden. Ik heb zelfs de oplossingen gebruikt om zaden in te weken; het is verbazingwekkend hoe het voorkomt dat de weekoplossing zuur wordt, zelfs na enkele dagen.

Ik moet je wel vertellen dat niet alle zilveren oplossingen hetzelfde zijn. Zonder al te technisch te worden, kan zilver in twee vormen worden gevonden in oplossingen: en . Je zal merken dat er verschillende stromingen zijn over welke vorm het meest effectief is bij antiseptische activiteit, maar voor gebruik in de tuinbouw is de oplossing waarschijnlijk een combinatie van beide soorten, vooral als je het zelf maakt. In de colloïdchemie is het type deeltjesvormig of kleine deeltjes elementair zilver die geen lading hebben. Deze submicroscopische deeltjes zijn zo klein dat ze gesuspendeerd kunnen blijven in een wateroplossing zonder te bezinken. Als de deeltjes bezinken, zijn ze te groot! Hoe kleiner de afzonderlijke deeltjes zijn, des te effectiever ze moeten zijn.
Daarentegen is een ionische zilveroplossing een mix van individuele zilveratomen die elk één elektron missen, wat betekent dat ze een positieve lading hebben, zoals het natrium in keukenzout dat in water is opgelost. Dit betekent dat ze kunnen reageren met andere opgeloste ionen of geladen deeltjes, waarvan sommige kunnen combineren met het zilver en het uit de oplossing halen (en dus buiten werking). Dit is een reden waarom de beste generatorsystemen aanbevelen om alleen gedestilleerd water te gebruiken voor de thuisgeneratie van je oplossingen. Onzuiverheden zoals chloride uit opgelost zout zullen ervoor zorgen dat je al je zilverdeeltjes aan neerslag verliest.

Mijn suggestie is dat je eerst een proef doet met een van de in de handel verkrijgbare oplossingen. Dit is het gemakkelijkst gedaan als je bijvoorbeeld een zaadje ontkiemt waar je problemen mee hebt, om te voorkomen dat schimmels of andere ziekteverwekkers de weekzaden bederven. Zodra je merkt dat de zilveren oplossing werkt, kan je de aanschaf van een generator overwegen om zelf Colloidaal Zilver aan te maken.

Origineel Artikel : https://nl.oggardenonline.com/gardening-with-silver-lining-1471

We ship all over Europe

Twitter Facebook Hyves

Bezoekers Zilvermaker

Ionic Pulser

+zilvermaker
+zilvergenerator
+zilverstaafjes
+colloidaal zilverwater
+ionic pulser
+medionic
+goudgeel zilverwater
+zuiver zilver
+99.99 en 9999
+goudelectrode
+zelf zilverwater maken
+silver generator
+colloidal silver
+colloidaal goud
+goudwater

Wat zoeken ze bij mens en dier ?

Ionic Pulser Zilvermaker of Zilvergenerator van Medionic Import Nederland Belgie : Brainfit bv, Notelaarweg 9 te B-3140 Keerbergen - IonicPulser Standard S - Pro en PRO3